Domov / Novice


NAGRAJENI ČLANI DRUŠTVA ZA KARATE CELJE


Športna zveza Celje je v petek, 10. junija 2016 v telovadnici II. OŠ Celje podelila priznanja mladim športnikom za uspehe v šolskem letu 2015/2016. Podelitve so se udeležili ravnatelji in športni pedagogi celjskih šol ter trenerji nagrajencev iz posameznih klubov.
Na osnovi svojih odmevnih rezultatov je bilo na prireditev povabljenih pet predstavnikov Društva za karate Celje, ki so izpolnili kriterije izbora športne zveze Celje. Priznanja so prejeli:

- Črt Praznik za naslov S.K.I.F. državnega prvaka v kategoriji kate starejši malčki 10.-6.KYU

- Rene Kračun za naslov S.K.I.F. državnega prvaka v kategoriji kate mlajši dečki 10.-7.KYU

- Tjaša Kvas za osvojeno 7. mesto na EURO CUP-u Zell am See v kategoriji kadetinje borbe U14 -53 kg

- Tim Valner za osvojeno 1. mesto na EURO CUP-u Zell am See v kategoriji kadeti borbe U14 -50 kg in osvojenem 5. mestu na 21. Balkanskem prvenstvu – Beograd v kategoriji borbe 13 let -50 kg

- Tomaž Hudales za osvojen naslov balkanskega prvaka v kategoriji kadeti borbe 14 let -52 kg in tretjem mestu v katah 14 let na 21. Balkanskem prvenstvu – Beograd

Nagrajenci dokazujejo, da se pod skrbnim vodstvom trenerjev Davorina Kračuna 3. DAN in Sebastiana Kantužerja 3.DAN v našem klubu goji res perspektivna karate veščina in da dobri rezultati niso naključje. Vsem dobitnikom priznanj izrekamo čestitke in jim želimo obilo uspehov na njihovi športni poti.